Echitatie – Evenimente in aer liber la Namaesti, Muscel

Evenimente si Team Building la Herghelia 7Cai

Evenimentele în aer liber prilejuite de zile ale comunelor, manifestări publicitare ale firmelor, team building-uri, onomastici, botezuri, nunți, filmări pot fi animate de cai, eventual și câini.

Cum? Ne invitați și venim cu 4-6 cai cu care invitații se plimbă, am participat la câteva astfel de evenimente și vă asigurăm că am dat un plus de culoare, de bun gust, că invitații au participat, televiziunile au fost receptive, totul s-a petrecut bine. Dacă sunteți interesați, pentru câteva ore sau pentru o zi ne deplasăm cu caii să-i cunoașteți și vă asigurăm ca veți deveni horse-addicted.

Apropo de team-building am testat următorul produs: un grup de 12 coechipieri împart 6 cai cu care trebuie să efectueze traseul descris sumar la „Plimbări călare pe munte”. Va fi interesant de negociat felul în care își împart calul, cum transportă bagajele, cum organizează timing-ul traseului, cum fac focul, prepară hrana, se orientează în teren, mă rog, în măsura în care sunt interesați mă vor contacta și dezvoltăm.

Cum spuneam, asigurăm și cazare, colaboratorii noștri asigură masa la standarde cerute, au de asemenea cazare și alte servicii de agrement.

Turism Scolar

Este un produs apărut relativ recent în oferta agențiilor de turism din România și este adresat grupurilor mari de elevi, în special pentru aceia din orașele mari. Oferta noastră este o invitație în lumea copilăriei de la țară, din ograda bunicilor și totodată o întoarcere la valorile autentice, la tradiție, la ocupațiile manuale, la pământ, la pâine, la icoane.

Din paletă noastră de activități ce vor fi mai jos enumerate, împreună cu operatorii de turism și cadrele didactice responsabile vom realiza un buchet atractiv care să rămână ca amintire de neuitat pentru tinerii ce ne trec pragul, astfel avem activități: „la noi în gospodarie” și „nu departe de gospodăria noastră” unde noi recomandăm doar prieteni serioși, interesanți, care au ceva de arătat.

Tabere si Activitati pentru copii

Ne adresăm copiiilor între 7 și 18 ani cu dorință de a se apropia de cai într-un cadru rustic și totodată profesional, menit să inspire încredere și siguranță.

Abordarea vizează învățarea călăriei la nivel de bază, atât din perspectiva școlii de echitație cât și valorizând principii de leadership, dezvoltare personală, deschidere spre comunicare nonverbală, obișnuința de a lua decizii rapid și eficient, capacitatea de a înțelege animalul dar și pe sine în context larg, de natură.

Lucrăm inițiere în manej acoperit și descoperit, în roundpen și 20×40 m clasic, dar organizăm și ieșiri în natură, specificul centrului fiind turismul ecvestru cu începători.

Participanții vor contribui la îngrijirea zilnică a cailor, la strânsul fânului, la potcovit, vor viziona filme artistice și documentare cu cai, vor desena și vor asculta muzică, seara ne putem răcori la piscina din Câmpulung Muscel. Acomodarea se face în camere de 2-3 locuri cu baie proprie, masa va fi pregatită tot cu produse naturale locale.

Participanții vor fi asistați în permanență de minim 2 persoane cu calificare pedagogică dar și agreați ai Federației Ecvestre Române. Locația dispune de acces internet wifi și acoperire telefonică. Suntem la 5 km de Câmpulung Muscel, 140km de București, 70 km de Târgoviște, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Brașov.

Pentru a afla programul taberelor vă rugăm să ne urmăriți pe pagina de Facebook.