Prezentarea fermei si Structura de cazare

Suntem o ferma de familie pentru care tursimul ecvestru este nu doar o meserie ci si un mod de viata. Promovam calaria responsabila in natura, accesibila atat din punct de vedere tehnic cat si financiar.

Avem un numar de aproximativ 80 de cai foarte diferiti unul de altul, dar toti educati si adaptati functional plimbarilor in natura, unii dintre ei avand si pregatire sportiva si participa la competitii de anduranta, salt de obstacole si proba completa.

La 7CAI avem cai din rasele pur-sange arab, Shagya araba, Furioso NorthStar, lipitan, cal de sport romanesc, semigreu, hutul si cai comuni provenind de la crescatori locali pe care ii consideram cei mai adaptati activitatii cu incepatori. Folosim in mare parte a anului stabulatia libera in pasune, in boxe caii intra atunci cand vremea este foarte rece sau acestia se afla intr-un program de pregatire particular ori au afectiuni medicale. Primim de asemena in pensiune si educatie cai care se preteaza la tipul nostru de activitate. Avem un numar de 20 de boxe individuale intre care 5 cu padoc exterior si mai multe adaposturi pentru grupuri de cai.

Avem manej exterior de  45 x 22 m si roundpen acoperit in diametru de 16m. Potcovitul se desfasoara la nivelul fermei unde avem si instalatiile traditionale necesare producerii potcoavelor, dar in mod curent cumparam din comert materialele pentru potcovit.

Toti caii utilizati sunt potcoviti in acord cu anotimpul si specificul activitatii.

Cazarea la 7Cai

Dispunem de camere de oaspeti, fiecare avand grup sanitar propriu. Momentan nu oferim masa vizitatorilor care insa au posibilitatea sa isi pregateasca local.