Oameni harnici

Suntem o familie tânără cu copii care încearcă să împărtășească cu semenii dragostea pentru animale, natură, abilități manuale și artistice, tradiții muscelene. Ne-am reașezat la Nămăești unde am întemeiat o gospodărie cu mulți cai, ponei, căței, văcuțe, păsări de curte, iepurași, porumbei, adică ceea ce visam să găsim la casa bunicilor de la țară și încă ceva pe deasupra.

Mai precis avem mai mult de 7 cai întotdeauna potriviți pentru călărie de agrement și mai ales plimbări pe munte călare sau la trăsură, 2 ponei drăguți și blânzi, 2 văcuțe, o duzină de căței din rasele carpatin, golden retriever și beagle, prietenoși, mereu bucuroși să se joace cu copiii. Avem iepurași, păsări de curte: găini, rațe, bibilici. Întotdeauna avem și pui de la acestea, este o plăcere deosebită să interacționezi cu atîtea animale, mulți spun că le preferă oamenilor, noi mărturisim că avem multă satisfacție de la ele și asta ne face să muncim cu drag să le întreținem.

Până în 2012 nu am încercat rentabilizarea gospodăriei în sens economic, considerând că animalele sunt prietenii noștri, le ținem pentru că ne plac, dar când numărul lor a crescut și o dată cu acesta și exigența noastră pentru calitatea condițiilor de creștere și exploatare, am decis să ne deschidem către turism recreațional și agroturism pentru a dobândi mijloacele necesare dezvoltării pasiunii noastre pentru animale.

Căsuţa noastră

7Cai.ro - Fetita

Avem și un spațiu de cazare generos, nu este la standard de lux, dar e primitor, curat, foarte personalizat, avem mult lemn, piatră, covoare tradiționale, obiecte vechi, casa fiind construită de noi înșine pe parcursul a 10 ani. Mai exact casa noastră este compusă din parter, etaj și mansardă, doar parterul fiind locuit de familie, restul este destinat primirii de oaspeți, etajul are 4 dormitoare de 2-3 locuri, 2 terase, un living, bucătărie, 2 băi, mansarda are 2 camere de 3-4 locuri, 2 grupuri sanitare și un duș, un living, cel mai mare număr de tineri cazați la noi a fost 20, firește ca nu asta ne propunem.

Anexa ce a servit inițial de garaj este acum sala de harnașamente și de biliard la parter și la etaj sală de tenis de masă, astfel că dacă plouă sau e seară puteți face miscare.