Review – Ce spun clientii despre noi

  positive review  Amazing!🐴🖤 De nedescris !

  Diana Mihaela Avatar Diana Mihaela
  martie 5, 2023

  positive review  Caii sunt minunati si oamenii care au grija de ei asemenea. A fost o experienta minunata! Recomand.

  Laura Ileana Socea Avatar Laura Ileana Socea
  noiembrie 7, 2022

  positive review  Super tabara ! Multumesc organizatorilor pt atenția pe care o acordă zilnic fiecărui copil.Cu siguranta revenim anul viitor.Gemenii mei ar sta la 7 Cai toata vara

  Diaconescu Ioana Avatar Diaconescu Ioana
  iulie 21, 2022

  positive review  Cea mai tare tabara. Copiii deja fac planuri pt anul viitor :). Multumim pentru tot!

  Andrei Asavoaie Avatar Andrei Asavoaie
  iulie 15, 2022

  positive review  Fetița mea este incantata si nerăbdătoare sa se reîntoarcă in tabăra.

  Radu Vartolomei Avatar Radu Vartolomei
  iulie 3, 2022

  positive review  Super fain, super cai, super oameni❤️💛💙

  Ovidiu Gabriel Avatar Ovidiu Gabriel
  aprilie 27, 2022

  positive review  Este o experienta superba! Peisajul, calutii si oamenii ... exceptional totul. Multumim din tot sufletul !

  Alexandra Sibiceanu Avatar Alexandra Sibiceanu
  februarie 9, 2022

  positive review  De fiecare dată când am fost la 7 Cai am avut parte de o experiență magică și unică, relaxare, conectare cu natura, cu căluții. Totul se petrece în siguranță, oamenii de acolo sunt minunați și căluții foarte blânzi. Este un loc chiar magic și de fiecare dată o să revenim cu mult drag. Iar de ceea ce aveți parte la 7 Cai nu o să mai aveți nicăieri😉 ❤❤❤

  Stan Denisa Teodora Avatar Stan Denisa Teodora
  februarie 9, 2022

  positive review  Experienta naturala, umana...fara impresii de sange roial. recomand!

  Un Om Avatar Un Om
  februarie 9, 2022

  positive review  O experienta unica ! Oameni cu suflet mare! Locuri minunate! Recomand din tot sufletul!

  Ungureanu Nicoleta Avatar Ungureanu Nicoleta
  februarie 8, 2022

  positive review  Un loc de poveste🌳 recoman tuturor iubitorilor de cai, natura și aventura

  Ramona Ispas Avatar Ramona Ispas
  februarie 8, 2022

  positive review  un loc caruia ii poți spune acasa in foarte scurt timp, cu căluți de poveste, peisaje de vis si oameni faini🐎🏇

  Maria Broșteanu Avatar Maria Broșteanu
  februarie 8, 2022

  positive review  Un centru de echitație ca niciun altul la care am fost, cu prețuri extrem de competitive, oameni primitori și fără aere de superioritate, precum și experiențe pentru orice nivel de pricepere în echitație. De peisajele superbe de munte nu mai zic, o experiență pe care o recomand oricui pasionat de cai sau care vrea să se acomodeze cu caii.

  Mihai Ionita Avatar Mihai Ionita
  februarie 7, 2022

  positive review  Am fost cu familia, ne-a placut foarte mult, am apreciat pasiunea cu care isi face toata lumea treaba iar caii au fost exemplari 😊 Recomand!

  Gheorghe Valeriu Radulescu Avatar Gheorghe Valeriu Radulescu
  februarie 7, 2022

  positive review  o experiență frumoasă🐎🐎🐎🐎🐎🐎

  Rotariu Liviu Ionut Avatar Rotariu Liviu Ionut
  februarie 7, 2022

  positive review  Un loc plin de energie și prietenie !

  Robert Manu Avatar Robert Manu
  februarie 7, 2022

  positive review  7 stele din 5 Locuri frumoase, oameni generoși, cai simpatici. Băiatul meu și-ar fi dorit să rămână acolo definitiv. Recomand și sunt recunoscătoare!

  Anca Cernea Avatar Anca Cernea
  februarie 7, 2022

  positive review  O experiență unică și de încercat!

  Claudia Voicilă Avatar Claudia Voicilă
  februarie 7, 2022

  positive review  Primele poze la 7 Cai le am din 2013. După o pauză mai lungă am revenit "acasă", acolo unde mă simt cel mai bine. Peisajul este de vis, personalul este extrem de amabil iar caii sunt foarte blânzi. De fiecare dată descopăr ceva nou și cu fiecare tură haiducească sunt învățată să mă descopăr. Am încercat ture haiducești pe +30°C sau pe -13°C. Experiențe inedite care mă fac să revin. Recomand cu mare drag!

  Ioana Cristina Răduț Avatar Ioana Cristina Răduț
  februarie 7, 2022

  positive review  Amazing place for both experienced riders as well as beginners. The staff is very friendly. Even if you never tried horseback-riding you will have an amazing first-time experience!

  Ruxandra Irimia Avatar Ruxandra Irimia
  februarie 7, 2022

  positive review  O experienta foarte frumoasa si unica in acelasi timp! Copiii au fost incantati ❤ Preturile sunt OK Ne vom intoarce curand la cai

  Lia Maru Avatar Lia Maru
  februarie 7, 2022

  positive review  Ceva unic de experimentat! Atmosfera feerica, oameni calzi, primitori, care te fac sa te simți ca intr o mare familie. Recomand!

  Elena Fulga Avatar Elena Fulga
  februarie 7, 2022

  positive review  O experienta foarte frumoasa, cu pranz haiducesc si cai deosebiti. Noi am facut traseul toamna, a fost de vis, temperatura perfecta, peisajele o splendoare. Vom reveni cu drag!

  Madalina Stan Avatar Madalina Stan
  februarie 7, 2022

  positive review  Din punct de vedere al activității, plimbarile superbe, atmosfera una ok insa un mare minus la capitolul alimentatie si nu pentru ca a fost des folosita tocatura dar per ansamblu copiii nu au agreeat ceea ce a fost in meniu. Masa de dimineata trebuie variata, folosite oua si proteina caci doar lapte cu cereale 7 zile nici adultilor nu le e pe plac😆 Daca micul dejun e consistent nu mai contează ca nu vor manca viitoarele mese caci prima a fost consistenta . In rest frumos,contact cu natura,cu animalele,zona verde si experienta care merita traita!

  Adriana Stoica Avatar Adriana Stoica
  iulie 2, 2021

  positive review  A fost o experiență superbă. Ne-a încărcat bateriile pentru orice va fi in urmatoarea perioadă. Peisaje de poveste, mancare in varf de munte, aer curat, chiar si adrenalină- cu urcari si coborâri pe cărări inguste de pădure. Pentru noi a fost prima dată, fără experiență pe cai, dar a fost bine ghidată si ne-am descurcat super. Multumim si ne mai vedem cu siguranță!!

  Tepuru Irina Avatar Tepuru Irina
  noiembrie 22, 2020

  positive review  Am avut o experienta foarte frumoasa de o zi. Am rezonat foarte mult cu modalitatea de invatare adoptata acolo. Oameni frumosi care stiu ce fac. Peisajele traseului ales sunt extraordinar de frumoase. Vom reveni cu drag si cu alte ocazii.

  Diana Miulescu Avatar Diana Miulescu
  noiembrie 6, 2020

  positive review  O echipa super profesionista, caii superbi si blânzi! Peisajele de poveste! O experienta de neuitat! 10000 de steluțe! Merita fiecare secunda petrecuta la 7 Cai!

  Iulia Volintiru Avatar Iulia Volintiru
  octombrie 25, 2020

  positive review  Pentru o experienta superba, unde natura si adrenalina fac casa bună cu prietenia și aventura, va recomand 7 cai - taram de basm cu bidivii de poveste și oameni frumosi ❤🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎 🌲🌻💮🏵

  Mariana Ivascanu Avatar Mariana Ivascanu
  octombrie 22, 2020

  positive review  Este locatia unde atat adultii cat si copii se pot simti FOARTE BINE!

  Daniel De Oprisan Avatar Daniel De Oprisan
  august 25, 2020

  positive review  Un loc superb cu o echipa super tare! Am avut parte de un traseu transformat intr-o experiența grozava! Mulțumesc #7cai pentru o zi magnifica! ❤️❤️❤️

  Misha Mihaela Avatar Misha Mihaela
  iunie 8, 2020

  positive review  In primul rand, pentru iubitorii de cai. In al doilea rand, pentru iubitorii de drumetii montane. Drumetia pe munte cu caii este deosebita. In al treilea rand si nu in ultimul, pentru oamenii de la herghelie, in frumte cu domnul Dan.

  Daniela Pirlog Avatar Daniela Pirlog
  ianuarie 20, 2020

  positive review  Fetita mea este indragostita de cai si daca ar putea, ar merge in fiecare zi la 7 Cai. A participat la 8 tabere la ei, fiind singura tabara pe care nu vrea s-o rateze. Acolo copiii sunt fericiti. Organizatorii stiu cum sa faca orice copil sa se simta bine si mai mult decat atat, ii invata pe micuti sa calareasca, sa respecte si sa ingrijeasca un cal. In felul acesta, copiii nostri devin mai responsabili. Felicit intreaga echipa 7 Cai si recomand locatia cu multa caldura! https://okmagazine.ro/fiica-roxanei-ciuhulescu-este-indragostita-de-cai-foto-video/a19227315

  Roxana Bulugioiu Ciuhulescu Avatar Roxana Bulugioiu Ciuhulescu
  ianuarie 15, 2020

  positive review  Super experienta! Super colectiv! Foarte prietenoși și de treaba cu toții!! Cai super blânzi și docili știu exact ce au de făcut și cum sa te facă sa te simți în siguranță! Cu siguranță ne vom reîntoarce ori de câte ori vom avea ocazia! Felicitări domnului Dan și întregii echipe pt munca și efortul depus pt îngrijirea acestor cai splendizi și pentru ca ne oferă ocazia sa ne conectam cu natura într-un mediu 100% autentic! Recomand cu toată căldura și inima!

  Cristina Porojan Avatar Cristina Porojan
  noiembrie 9, 2019

  positive review  caii sunt blanzi, chiar si un neinitiat in tainele calariei se poate bucura de o experienta pe cinste. oamenii ce ne insotesc sunt foarte atenti, iar peisajul este mirific. endorfinele mele sunt in aer ❤

  Andreea Ruxandra Stefanita Avatar Andreea Ruxandra Stefanita
  octombrie 27, 2019

  positive review  O experiență faină, un alt mod de a aborda muntele, nu în ultimul rând niște oameni faini, de la care poți învăța multe despre cai.

  Tiberiu Popescu Avatar Tiberiu Popescu
  octombrie 27, 2019

  positive review  Oameni care stiu ce fac, cu alte cuvinte va recomand sa mergeti acolo, sa ii cunoasteti atat pe ei cat si pe caii lor!

  Marian Stanga Avatar Marian Stanga
  august 25, 2019

  positive review  Foarte frumoasa experienta, caii sunt blanzi si ascultatori, iar gazdele mereu dispuse sa ajute. Sa nu uitam sa peisajul minunat din timpul calatoriei. Recomand!

  Ioana Jeflea Avatar Ioana Jeflea
  august 23, 2019

  positive review  O experienta de neuitat ! oamenii de acolo super de treaba . ❤ Merita! recomand din suflet !

  Alina G. Ciambur Avatar Alina G. Ciambur
  august 21, 2019

  positive review  Cei mai blânzi cai, frumoși și educați! O experiență extrem de frumoasă, recomand cu încredere și căldură să încercați! Gazda este primitoare, instructorii prietenoși, atenți, gata oricând să te ajute, dar și să îți ofere autonomie - felicitări, sunteți de mare ajutor!Experiența mea a fost de o zi. După instructaj, am primit calul în funcție de individualitatea fiecăruia, cu posibilitatea de a-l refuza și a alege din nou. Am mers pe încredere, chiar dacă am avut emoții, mi-am acceptat calul și el pe mine și a fost foarte bine. Dacă vă este teamă, instructorii sunt foarte săritori și plini de încredere, astfel că trece repede orice gând de insecuritate, și eu am avut:) Mersul în grup este extraordinar, este ghidat de instructori, căluții sunt cuminți, își urmează traseul ca la carte. Am mers călare până la stână, lent, cam 1,30 - 2h, unde am făcut popas cu masă delicioasă, preparată pe jar, vorbăraie, stat pe iarbă, poze etc. Am coborât apoi, în același format, pe un drum diferit, astfel că am avut o varietate de peisaje. O zi de neuitat și de repetat! 🙂🐴🌟🌳

  Roxana Pîrvu Avatar Roxana Pîrvu
  august 20, 2019

  positive review  Experiență de neuitat și o echipă minunată! Felicitări!

  Ana Maria Avatar Ana Maria
  august 10, 2019

  positive review  O experienta care merita repetata oricand! Recomand!

  Sorin Antonie Avatar Sorin Antonie
  august 9, 2019

  positive review  Gazdele foarte bune de nota 10 Si drumetiile cu caii

  Istrate Marian Avatar Istrate Marian
  august 6, 2019

  positive review  Oameni primitori si sociabili, pasionati si competenti. O experienta deosebita pe care o recomand tuturor de la mic la mare asa cum sunt si clientii lor. Si un lucru deosebit la acesti oameni este faptul ca fac terapie prin calarit chiar si cu copii si oameni cu sindrom Down. Respect! Voi reveni cat de curand deoarece sunt o familie extraordinara.

  Bugheanu Paula Avatar Bugheanu Paula
  iunie 24, 2019

  positive review  Un om care știe ce face ! Caii sunt pentru toate gusturile și puterile, repartizarea lor este perfecta ( asta dacă răspunsurile pe care le dai sunt corecte și fără iluzii :p ) , grup de începători ca sa nu se panicheze omul și sa își dorească sa mai vina, grup de intermediari unde te poți lămuri repede dacă ești așa de bun pe cat te crezi și avansatii care își văd de ce știu ei mai bine- sa trăiască momentul alături de cal. Este perfect! Recomand cu multă caldura! Iar caii ... P.S. Nu uitați morcovii/ merele acasă 😉

  Sebastiana Sarateanu Avatar Sebastiana Sarateanu
  aprilie 7, 2019

  positive review  O experiență specială, într-un loc superb, alături de oameni deosebiți și cai exceptionali! Mulțumim echipei 7 Cai !

  Horia Ciocan Avatar Horia Ciocan
  martie 11, 2019

  positive review  Un loc in care te intorci cu drag. Oameni de suflet de care iti e dor. Cai pe care ii iubesti. Peisaje superbe care iti raman la inima. Deci da, recomand 7 Cai - mergeti cat de des aveti ocazia!! 😍

  Silvia Amaritei Avatar Silvia Amaritei
  martie 10, 2019

  positive review  O experienta unica, merita din plin!

  Anca Voican Avatar Anca Voican
  martie 4, 2019

  positive review  RESPECT ! Pentru tot ceea ce faceți.

  Petre Sica-Mihai Avatar Petre Sica-Mihai
  februarie 8, 2019

  positive review  Cai de poveste sforăind in fugă cu oameni frumoși si calzi # suflete pure # tărâm de basm, stele zglobii ca un râs de copil în noapte # libertate # pârâu, ancoră a sufletului pe un plai mirific #

  Ivascanu Mariana Avatar Ivascanu Mariana
  decembrie 13, 2018

  positive review  O experiență care creează o dependenta. Plimbări pentru toată lumea cu un ritm galopant de inițiere.

  Stefan Pena Avatar Stefan Pena
  decembrie 2, 2018

  positive review  De 7 Cai se bucura si cei care nu au mai calarit niciodata, fie copii, fie adulti, cat si cei care au experienta si poate au si caii lor. Pentru iubitorii de natura, pentru iubitorii de animale, este o experienta unica ce te poarta pe urmele stramosilor nostri si iti aduce o idee despre cat de frumos si aproape de natura traiau acestia. De cate ori ma duc la 7 Cai imi doresc sa nu mai plec de acolo!

  Irina Sfarlea Avatar Irina Sfarlea
  noiembrie 13, 2018

  positive review  O experiența inedită , un mediu Grozav pentru o inițiere plăcută in lumea cailor . Plimbările oferă peisaje de neuitat. Nota 10 pentru bulz ! 🏇🐴👌

  Ana Kzac Avatar Ana Kzac
  noiembrie 10, 2018

  positive review  Un loc de vis , unde liniștea face totul sa fie perfect...oameni minunați , care îți explica totul intr-un mod detaliat, au grija ca totul sa decurgă frumos pana la sfârșit...o experiența care merita încercată și repetata cât mai des... un traseu plin de priveliști superbe , care poate fi parcurs și de un începător...plus masa tradiționala delicioasa preparata chiar de dânșii este autentica locului , te ajuta sa îți recapeți forțele și sa îți dorești sa pornești din nou la drum după popas... recomand cu toată încrederea și cu siguranța voi reveni pentru a profita de acest loc minunat... nu se poate compara sentimentul cu nimic...

  Ramona Dărădan Avatar Ramona Dărădan
  octombrie 28, 2018

  positive review  Recomandat pentru oricine, chiar de o fi incepator sau avansat, traseul asta are să-ți ofere o sumedenie de sentimente si experiențe pe care nu le vei uita vreodata. Si a 10 oara daca vii si ramai cu parerea de rau cand se termina traseul si parasesti o a doua familie 😁

  Paduraru Ionut Avatar Paduraru Ionut
  octombrie 27, 2018

  positive review  Nu cred ca se compara nicio plimbare cu cea oferita de domnul Dan. Peisajele sunt de vis, caii blanzi, mancarea buna, atmosfera de milioane! Recomand din tot sufletul. Merita incercat. PS. NU veniti cu unghii puse, coafura facuta si tocuri 😂

  George Porumb Avatar George Porumb
  octombrie 20, 2018

  positive review  Oameni frumosi care iti ofera o experienta de neuitat, in natura, alaturi de acesti cai extraordinari. Recomand din toata inima.

  Raescu Raluca Avatar Raescu Raluca
  octombrie 8, 2018

  positive review  Ieri Domnul mi-a fost camarad de drumetie! Experienta pe care de mult imi doream sa o traiesc dupa recomandarea colegei mele Elena. Am gasit la 7 Cai o echipa frumoasa, profi, cai foarte blanzi si foarte bine instruiti iar traseul a scos la iveala peisaje superbe! Recomand cu mare caldura! Eu cu siguranta ma voi intoarce cat de curand 🤗👍🏻🐎🏞

  Roxana Rox Avatar Roxana Rox
  septembrie 23, 2018

  positive review  este pitoresc,iar grupul e distractiv. Felicitări!

  Chiva Costel Avatar Chiva Costel
  septembrie 15, 2018

  Miruna Matei Avatar Miruna Matei
  septembrie 13, 2018

  cea mai tare experienta!!!

  Rellu Gurau Avatar Rellu Gurau
  septembrie 3, 2018

  positive review  O experienta foarte faina cu copiii

  Doru Popa Avatar Doru Popa
  august 17, 2018

  Senzatie speciala. Bravo pe termen lung!

  Geo BateSaua Avatar Geo BateSaua
  iunie 29, 2018

  Oani Tanase Avatar Oani Tanase
  iunie 28, 2018

  O idee foare bună,aplicată de o echipă extraordinară!

  Costin-Ion Corboianu Avatar Costin-Ion Corboianu
  iunie 13, 2018

  Catalin Ristescu Avatar Catalin Ristescu
  mai 8, 2018

  Patricia Ionaşcu Avatar Patricia Ionaşcu
  februarie 24, 2018

  Nicoleta Osman Avatar Nicoleta Osman
  februarie 20, 2018

  Elena Giorgiana Olteanu Avatar Elena Giorgiana Olteanu
  noiembrie 28, 2017

  Lucian Rebrean Avatar Lucian Rebrean
  noiembrie 7, 2017

  Ioana Adriana Radu Avatar Ioana Adriana Radu
  octombrie 28, 2017

  Andreea Şerban Avatar Andreea Şerban
  octombrie 2, 2017

  Andrei Dan Avatar Andrei Dan
  octombrie 2, 2017

  Victoria-Luminita Bragadireanu Avatar Victoria-Luminita Bragadireanu
  iulie 28, 2017

  Gabi Musetescu Avatar Gabi Musetescu
  iunie 23, 2017

  Alexandra Nedelea Avatar Alexandra Nedelea
  iunie 18, 2017

  O experientă de vis alături de caluți prietenosi și foarte bine educați. M-am simțit în siguranță în fiecare moment și de-abia aștept să revin pentru o nouă tura!

  Simona Mincu Avatar Simona Mincu
  iunie 4, 2017

  Catalin Cotoman Avatar Catalin Cotoman
  iunie 2, 2017

  George Porumb Avatar George Porumb
  mai 24, 2017

  Raluca Tabacu Avatar Raluca Tabacu
  mai 24, 2017

  Savu Razvan-Ionut Avatar Savu Razvan-Ionut
  mai 24, 2017

  Dalia Gabriela Popescu Avatar Dalia Gabriela Popescu
  mai 24, 2017

  Ruxandra Ivan Avatar Ruxandra Ivan
  mai 23, 2017

  Andrei Petrov Avatar Andrei Petrov
  mai 22, 2017

  Deosebit de frumos si o experiență total rustica! Felicitări lui Dnului Dan pentru frumoasa experienta!

  Buburuzan Alexandru-George Avatar Buburuzan Alexandru-George
  mai 17, 2017

  O zi in natura cu oameni frumosi! Nu ai cum sa te plictisesti si in mod sigur o sa mai vrei odata 🙂

  Roxana Rasoiu Avatar Roxana Rasoiu
  mai 16, 2017

  Bogdan Sora Avatar Bogdan Sora
  mai 15, 2017

  Gruia Dragomir Avatar Gruia Dragomir
  mai 15, 2017

  Noty Ony Avatar Noty Ony
  mai 14, 2017

  Dănuţ Popescu Avatar Dănuţ Popescu
  mai 13, 2017

  Elena Constantinescu Avatar Elena Constantinescu
  mai 12, 2017

  Carmen Dobre Avatar Carmen Dobre
  mai 12, 2017

  Pierre Nouaille Degorce Avatar Pierre Nouaille Degorce
  mai 8, 2017

  Geo Geo Avatar Geo Geo
  mai 7, 2017

  Alexandra Nastase Avatar Alexandra Nastase
  mai 6, 2017

  Keesha Cristina Avatar Keesha Cristina
  mai 5, 2017