Tabere de Echitatie – Herghelia 7Cai, Namaesti, Campulung

(iunie – august 2024)

Cine poate sa participe intr-o tabara de echitatie la 7Cai?

Taberele de echitatie se adreseaza copiilor cu varste intre 7 si 18 ani, cu dorinta de a se apropia de cai intr-un cadru rustic si totodata profesional menit sa inspire incredere si siguranta.

Abordarea vizeaza invatarea calariei la nivel de baza atat din perspectiva scolii de echitatie, cat si valorizand principii de leadership, dezvoltare personala, deschidere spre comunicare nonverbala, obisnuinta de a lua decizii rapid si eficient, capacitatea de a intelege animalul dar si pe sine in context larg, de natura.

Înscrie-te în tabără → Rezervare (Formular rapid) AICI

Lucram initiere in manej acoperit si descoperit, in roundpen si 22x45m clasic, dar organizam si iesiri in natura, specificul centrului fiind turismul ecvestru cu incepatori.

Activitatile se desfasoara diferentiat, in functie de abilitatile dobandite, avand posibilitatea de a crea grupe de INCEPATORI, INTERMEDIARI sau AVANSATI.

De obicei dupa doua zile de lucru la manej copiii dobandesc abilitatile necesare iesirii in natura calare in plimbari scurte de aproximativ o ora si jumatate.

Pe parcursul taberei de echitatie fiecare copil va avea un cal doar al lui cu care va petrece minim 5 ore pe zi. Astfel, din experienta ultimilor 5 ani de tabere pentru copii, va spunem ca absolut toata lumea stapaneste la finalul saptamanii o baza teoretica si practica de calarie.

Ce facem in timpul taberelor de echitatie?

Participantii vor contribui la ingrijirea zilnica a cailor, la stransul fanului, la potcovit, vor viziona filme artistice si documentare cu cai, vor desena si vor asculta muzica, seara ne vom racori la piscina din Campulung Muscel.

Cazarea pe timpul taberei se face in camere de 3-4 locuri cu grup sanitar propriu. Spatiul de cazare este generos si decent, proaspat reconstruit, fiecare copil are pat individual, toate camerele au baie proprie cu apa calda.

Lucram diferentiat in functie de competente in minim doua grupe, incepatori si avansati sau intermediari.

Ne vedem duminica seara cand avem o sedinta tehnica, o sa cunoastem ferma, regulile, anuntam asteptarile.

Luni, marti, miercuri, joi si vineri lucram dupa un program aproximativ: ora 9 mic dejun, 10- 13 lucram cu caii, 13-14:30 masa si siesta, 14:30 -17:30 lucram cu caii, 18 cina. Intram cu cina de duminica si iesim cu pranzul de vineri

Incepand de anul acesta am decis sa propunem copiilor activitati optionale din spectrul artistic/ creativ, inot, vizite la obiective turistice.

Pe toata perioada taberei copiii vor fi monitorizati de un cadru didactic, vom crea un grup de whatsapp in care vom incarca in timp real fotografii si informatii despre desfasurarea taberei.

Avem contract cu un medic care va interveni atunci cand este necesar

Fă o REZERVARE → Locurile sunt limitate!

Care sunt costurile pentru Tabara de Echitatie?

 • Cost: 400 euro / participant (in lei, la cursul zilei).
 • Pentru pachetele platite in integralitate pana la data de 1 MAI costul este de 350 euro.

ATENTIE: Programul taberelor  la 7 Cai Muscel – 2024 este in toata perioada vacantei de vara, incepand de duminica seara pana vineri dupa amiaza.

Am decis sa devenim disponibili in fiecare saptamana a vacantei spre a preveni taberele supranumerice. Primim avans doar pentru 50 locuri pe saptamana. 

Rezervarea unui loc se face cu achitarea unui avans de 500 Lei in contul societatii 7 Cai Muscel SRL (se emite factura de avans).

Inainte de a decide daca e potrivit sa trimiteti copilul in tabara este necesar sa avem o discutie telefonica cu unul dintre parinti, in care vom detalia conditiile de organizare, obiectivele de invatare si vom afla cateva date sumare despre copilul participant.

Pentru relatii va rugam sa sunati la numarul 0743 190 992. Persoana de contact – Dan Mosescu.

Participantii vor fi asisitati in permanenta de minim 2 persoane cu calificare pedagogica dar si agreati ai Federatiei Ecvestre Romane.

Locatia dispune de acces internet wifi si acoperire telefonica, suntem la 5 km de Campulung Muscel, 140km de Bucuresti, 70 km de Targoviste, Pitesti, Ramnicu Valcea, Brasov (vezi harta pe Google Maps – 7Cai).

Tabere de Echitatie 2023, Herghelia 7Cai – PROGRAM

Organizam tabere de echitatie pe toata perioada vacantei de vara. Rezervarile pentru locuri in tabara sunt facute in baza achitarii unui avans de 100 euro/loc in contul societatii 7 Cai Muscel S.R.L.

Initiere Echitatie 7 Cai

 • 23 Iunie – 28 Iunie
 • 30 Iunie – 05 Iulie
 • 07 Iulie – 12 Iulie
 • 14 Iulie – 19 Iulie
 • 21 Iulie – 26 Iulie
 • 28 Iulie – 02 August
 • 04 August – 09 August
 • 11 August – 16 August
 • 18 August – 23 August
 • 25 August – 30 August

Natura si aventura, Prietenie si distractie in Tabara cu cele mai multe ore calare unde fiecare va avea propriul cal!

Te asteptam! Contacteaza-ne, folosind formularul de mai jos ↓

Petru detalii si rezervari de locuri in tabara de echitatie ne puteti contacta la numarul de tel. (si WhatsApp) 0743 190 992 (Dan Mosescu) sau cu ajutorul formei de contact.

Pentru achitarea avansului (rezervare loc tabara echitatie) folositi urmatorul cont bancar:

 • Nume: 7 CAI MUSCEL S.R.L.
 • CUI: 43392463
 • RC: J03/1957/2020
 • IBAN: RO31 RNCB 0023 1692 3243 0001
  RNCBROBU
Descarcă CONTRACT & Fișă Participant
  Calarie la 7Cai – imagini din taberele de echitatie pentru copii

  Calarie la 7Cai – Vezi AICI mai multe IMAGINI din Taberele de Echitatie pentru copii, turism ecvestru sau conditii de cazare in tabere.